logo

Om oss

Välkommen till LIHAB!

Kort om LIHAB

LIHAB är en förkortning av Lindbergh och Hagelin Byggnads AB.

LIHAB har sedan starten i huvudsak arbetat med reparations- och ombyggnadsarbeten av offentliga byggnader som på senare år utvecklats till att vi åtar oss alla typer av bygguppdrag oavsett storlek eller entreprenadform. Vi arbetar i både moderna och kulturhistoriska byggnader. LIHAB är medlem i Stockholms Byggmästarförening samt Svenskt Näringsliv.

Idag är vi cirka 20 anställda. Samtliga medarbetare har yrkesbevis och utbildning i heta arbeten, samt gedigen kunskap att arbeta med kulturhistoriska värdefulla byggnader.

Vår byggserviceavdelning har lång erfarenhet av arbete bland hyresgäster i pågående verksamhet, där uppförande, kvalitet, snabbhet och flexibilitet är en självklarhet för våra anställda.

Vi väljer våra underentreprenörer och leverantörer med omsorg för att de ska leva upp till de krav som vi själva har enligt BF9K. De har varit med oss en längre tid och är kända för att utföra bra arbeten och leverera bra produkter och tjänster.


Ägarförhållande och medföljande expansion

Företaget grundades 1977 av Lars Hagelin och Lars Lindbergh som idag ägs av Niklas Mellin, Anders Rådestad och Stefan Wallgren.

År 2006 certifierade sig LIHAB enligt Stockholms Byggmästarförenings eget system BF9K, som är byggföretagen kvalitets-, miljö- och arbetsmiljösystem.

Ny affärsidé

Vår affärs idé är:

I samverkan med våra utvalda kunder ta ansvar för totalåtaganden med hög kvalitet, optimerad byggtid och låga projekt kostnader.

Lihab är aktör på Stockholms marknad i ROT, Byggservice, Byggnadsvård.


Kontakta oss idag

Vi har över 35 års erfarenhet inom bygg och reparationer.